ЗА НАС

Ningbo Saixin Magnetic Technology Co., Ltd.е изведен од Ningbo Solution Magnet Co., Ltd. која е основана во 2008 година. Нашата компанија се наоѓа во Ningbo, југоисточен крајбрежен град со наслов на производствен капитал во Кина.Од меѓународниот аеродром Нингбо Лише е оддалечен само 2 километри.Како прв професионален производител на готови бетонски производи за магнетно фиксирање во Кина, нашата компанија има зрел тим за истражување и развој и напредна опрема за производство во целосен обем.Ние се ангажираме во обезбедување на целосни решенија за магнетно прицврстување за префабрикувана бетонска индустрија за да ја подобриме ефикасноста на производството и да ја намалиме рачната работа за фабриките за готови бетони низ целиот свет.

Избрани производи

  • Shuttering-Magnets
  • Ningbo Saixin Magnetic Technology Co., Ltd.

    Решенија за магнетно прицврстување во индустријата за готови бетони

  • Insert-Magnets

ОПРЕМА

Ласерска машина за сечење - TruLaser 3060, TruLaser 3040, (максимална големина на сечење: 2m x 4m, максимална дебелина на листот: благ челик 20мм од не'рѓосувачки челик 12мм, алуминиум 8мм)Машина за свиткување - Примерена 560060, (максимална должина 1mm дебелина на листот 6m, Mahchine - дебелина на листот 1-23mm, максимална ширина 1850mm итн...

ПРИМЕНА

Заедно со развојот на индустријализацијата на градежништвото во многу земји во развој, магнетните тела во индустријата за компјутери се широко признати и се применуваат во производството, користејќи ја нашата експертиза за магнетни компоненти и искуството за поддршка на монтажна градежна индустрија, веќе почнавме да служиме бројни познати погони за производство на бетонски елементи.