TENTANG KAMI

Ningbo Saixin Magnetic Téhnologi Co., Ltd.  diturunkeun tina Ningbo Solusi Magnet Co., Ltd. anu diadegkeun dina 2008. parusahaan kami aya di Ningbo, hiji kota basisir tenggara kalawan judul manufaktur ibukota di Cina. Ieu ukur 2 kilométer jauh ti Bandara Internasional Lishe Ningbo. Salaku produsén profésional mimiti beton precast produk ngaropéa magnét di Cina, parusahaan urang boga hiji tim R & D dewasa tur canggih pinuh skala alat produksi. Kami ngalakonan nyadiakeun solusi pinuh di ngaropéa magnét pikeun industri beton precast pikeun ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung ngurangan operasi manual pikeun pabrik beton precast sadayana sakuliah dunya.

  • kira-kira

Produk Artikel

  • Shuttering-magnet
  • Ningbo Saixin Magnetic Téhnologi Co., Ltd.

    Leyuran ngaropéa Magnetic mun Industri Beton Precast

  • Selapkeun-magnet

pakakas

Laser motong Mesin - TruLaser 3060, TruLaser 3040, (Max Cuttting Ukuran: 2m x 4m, Max ketebalan Lambaran: baja 20mm hampang stainless steel 12mm, aluminium 8mm) Bending Mesin - Accurpress 560060, (Max lenght 6m, max lambar ketebalan 12mm) Levelig Mahchine - lambar ketebalan 1-23mm, max lebar 1850mm jsb ...

aplikasi

Marengan ngembangkeun tina industrialisasi konstruksi di loba nagara berkembang, fixtures magnét dina industri PC geus dipikawanoh lega tur dilarapkeun dina produksi, ngagunakeun kaahlian urang dina komponén magnét sarta pangalaman tina ngarojong pikeun industri wangunan prefabricated, kami geus geus dimimitian ngawula sababaraha elemen beton well-dipikawanoh manufaktur tutuwuhan.