BABAGAN AWAKE DHEWE

Ningbo Saixin Magnetic Technology Co., Ltd.  asalé saka Ningbo Solution Magnet Co., Ltd. kang didegaké ing taun 2008. Our company is located in Ningbo, kutha gisik kidul karo judhul Manufaktur ibukutha ing China. Iku mung 2 kilometer saka Nanjing Nanking Nanjing. Minangka Produsèn profesional saka beton precast produk mbenakake Magnetik ing China, kita perusahaan wis tim R & D diwasa lan majeng full-ukuran peralatan produksi. We sing awake dhewe melu ing nyediakake solusi kebak ing mbenakake Magnetik kanggo industri konkrit precast kanggo nambah efficiency produksi lan ngurangi operasi manual kanggo pabrik konkrit precast kabeh sak donya.

  • bab

Products Bintang

  • Shuttering-Magnets
  • Ningbo Saixin Magnetic Co., Ltd.

    Solutions mbenakake Magnetic kanggo Industry Concrete Precast

  • Pasang-Magnets

EQUIPMENT

Laser Cutting Machine - TruLaser 3060, TruLaser 3040, (Max Cuttting Size: 2m x 4m, Max kekandelan Sheet: baja 20mm entheng stainless steel 12mm, aluminium 8mm) Bending Machine - Accurpress 560060, (Max lenght 6m, max sheet kekandelan 12mm) Levelig Mahchine - sheet kekandelan 1-23mm, max jembaré 1850mm etc ...

APLIKASI

Bebarengan karo perkembangan saka industrialization saka construction ing akèh negara berkembang, Jadwal Magnetik ing industri PC wis dikenali digunakake lan Applied ing produksi, nggunakake kita expertise ing komponen Magnetik lan pengalaman saka ndhukung kanggo industri bangunan prefabricated, kita wis dipunwiwiti kanggo ngawula akeh unsur beton kondhang Manufaktur tetanduran.