Машина за бетон

  • Cleaning Machine

    Машина за чистење

    Машината за чистење на магнетна кутија е специјализирана за брзо чистење на машината за магнетна кутија, многу е погодно да се исчисти магнетната кутија и да се прилагодат на различни големини и модел.Ние користиме мотори со висока моќност и висококвалитетни додатоци.Така, дури и ако магнетната кутија што се користеше долго време, може да се направи површината мазна, и веднаш користете ја.Машината за чистење магнетна кутија користеше мотор со добар квалитет, тој е околу 1,5 KW, а оваа машина може да се совпадне со различни видови магнети за затворање...
  • Concrete Spraying Machine

    Машина за прскање бетон

    Машината за прскање бетон е напреден производ во технологијата за прскање што овозможува континуиран проток со минимално враќање, обезбедувајќи покривање на максималната површина во најкус можен рок, а со тоа ја зголемува целокупната продуктивност на проектот.машината за прскање бетон често се користи за да се исцеди готовиот бетон измешан со акцелератор од неговата млазница до површината на градбата.Млазницата е инсталирана на излезот од цевката и воздухот се компресира и бетонот се исфрла.машината е е...