Makinë betoni

  • Cleaning Machine

    Makinë pastrimi

    Makina e pastrimit të kutisë magnetike është e specializuar në pastrimin e shpejtë të makinës së kutisë magnetike, është shumë e përshtatshme për të pastruar kutinë magnetike dhe për t'u përshtatur me madhësi dhe modele të ndryshme.Ne përdorim motorë me fuqi të lartë dhe aksesorë me cilësi të lartë.Pra, edhe nëse kutia magnetike e përdorur për një kohë të gjatë, mund të bëhet sipërfaqja e lëmuar, dhe ta përdorni menjëherë.Makina e pastrimit të kutisë magnetike përdori motorin me cilësi të mirë, është rreth 1.5 KW, dhe kjo makinë mund të përputhet me lloje të ndryshme magnetesh mbyllëse ...
  • Concrete Spraying Machine

    Makinë për spërkatje betoni

    Makina spërkatës betoni është një produkt i avancuar në teknologjinë e spërkatjes që mundëson rrjedhje të vazhdueshme me rikthim minimal duke siguruar mbulimin e sipërfaqes maksimale në kohën më të shkurtër të mundshme duke rritur kështu produktivitetin e përgjithshëm të projektit.Makina spërkatës e betonit përdoret shpesh për të sterilizuar betonin e përfunduar të përzier me përshpejtues nga hunda e tij në sipërfaqen e ndërtimit.Gryka është instaluar në daljen e tubit dhe ajri është i ngjeshur dhe betoni nxirret.makina eshte e...