Aksesorë për ngritjen dhe lidhjen

 • Lifting Anchor

  Ngritja e spirancës

  SAIXIN prodhoi spirancë ngritëse nga çeliku i cilësisë së lartë/çelik inox për ngritjen e shpejtë të betonit të parafabrikuar.Spiranca ngritëse është një sistem tradicional i ankorimit ngritës për betonin e parapërgatitur.Lidhja e lehtë dhe e shpejtë universale e kokës përdoret për të ngritur dhe transportuar panelin e betonit ose kanalin e betonit.gjatësia bëhet sipas kërkesës së klientit dhe forca dhe pesha e ndryshme e përshtatshme.Ka një faktor sigurie 4 herë për të dizajnuar këto produkte kur bëjmë testin.Ne përdorim vetëm metal të kualifikuar...
 • Thermal Insulation Connector

  Lidhës termoizolues

  Lidhës izolues termik Lidhëset izoluese SAIXIN janë bërë nga materiale të përbërë fibrash me qëndrueshmëri të lartë, të cilat kanë rezistencë të lartë në tërheqje, prerje dhe përkulje, modul të madh elastik, qëndrueshmëri të mirë, rezistencë të shkëlqyeshme ndaj alkaleve, përçueshmëri termike shumë të ulët dhe faktor sigurie të çdo dizajni të strukturës. është më shumë se 4.0, e cila është e sigurt dhe e besueshme.Ju lutemi referojuni procesit të produkteve si më poshtë: Procesi i Pultrusionit është një lloj metode për të bërë profile të përbëra vazhdimisht, të cilat duke përdorur twi...
 • Lifting Clutch

  Tufë ngritëse

  SAIXIN prodhoi tufë ngritëse me çelik të cilësisë së lartë, Tufa ngritëse mund të përdoret në sistemin e veçantë të ngritjes së paneleve të hollë prej betoni.Tufa ngritëse përputhet me madhësi të ndryshme të spirancës ngritëse Dy tufat sferike të ngritjes janë kafshuar me njëra-tjetrën, Ose koka sferike e spirancës ngritëse është e lehtë për t'u thyer.Kjo është arsyeja kryesore për të dizajnuar produktet e tufës ngritëse.Të gjitha produktet përputhen me standardin kombëtar, ju mund të kontrolloni fabrikën dhe produktet tona, të siguroni cilësi të mirë të mendjes së ngritjes së tufës ...