O lo'o fa'afeagai le fale faufale muamua i le luluina loloto

Talu mai le 2021, o le atinaʻeina o fale faufale faʻapitoa na faʻafeiloaʻi ai se avanoa fou.O le fausiaina na amata i le fale na fausia muamua e tusa ma le 630 miliona sikuea mita, i luga ole 50 pasene mai le 2019 ma e tusa ma le 20.5 pasene o le fausiaina fou, e tusa ai ma le faʻamaumauga o le atinaʻeina o le fale 2020.

I le tulaga o le carbon peak, carbon-neutral, fausaga uʻamea e pei o le ituaiga autu o fale gaosi prefabricated, o le "Rapid" atinae posture, e sili atu optimize ma faaleleia le fausaga o le alamanuia faufale.

 

Ua mou atu le tufatufaga o tagata, ma o kamupani fou o loʻo i ai se avanoa faʻatauvaʻa

Ole fa'ata'ita'iga masani ole fa'apipi'i sima e masani lava ole faiga ole gaosiga.I nai sefulu tausaga ua tuana'i, o le fa'ata'ita'iga fau sima faufale ua fa'atupuina tele ona o le mauoa o tagata faigaluega i Saina.Ae faʻatasi ai ma le faʻasolosolo ona mou atu o le tufatufaga o tagata, o le faʻavavevaveina o tau o tagata faigaluega, faʻataʻitaʻiga o le gaosiga o galuega o le a le mafai ona gafatia.

O le fa'avaivaia ma le mou atu o tufatufaga fa'aletagata o le a fa'avavevave ai le fa'aleleia o fale faufale fa'aleaganu'u i le faufale faufale.Fausiaina Faumeaina, gaosiga ma le gaosiga o masini, felauaiga ma le fausiaina atoa, o le a faʻaitiitia ai le tau o tagata faigaluega i se tulaga tele, e faʻatatau i le faʻataʻitaʻiga faufale-i-nofoaga faufale o loʻo i ai tulaga lelei.Aemaise lava, o le fale muamua, lea e faʻalagolago i le faʻasaienisi ma tekonolosi fou e faʻaleleia ai lona malosi, o le a sili atu le faʻatauvaʻa ma le atinaʻeina.

 

O le mamanu fale gaosi oloa ua uma ona fausia, ma o le fausaga u'amea e mafai ona avea ma autu o le alamanuia atoa

I le taimi nei, ua fausia e Saina le mamanu o le tele o sea o le fausaga sima fau, sosoo ai ma le fausaga uamea.I le carbon peak, carbon-neutral background, fausaga uʻamea o loʻo faʻamoemoe e faʻaauau pea ona tupu, pe o le a avea ma faʻauluuluga o le alamanuia.

E tusa ai ma le auala o pisinisi a atunuu ua matutua ua atiaʻe, o le fausaga sima faufale ma le fausaga uʻamea o auala faufale e lua e sili ona faʻaaogaina.Mai le va'aiga o faiga fa'avae a le atunu'u, e malosi le lagolago o faiga fa'avae o sima faufale ma fausaga u'amea.Ona o lo tatou atunuu o loʻo i ai se faʻamaualuga lelei ma le sima fale gaosi oloa, tele gaosiga gafatia, tufatufaina lautele, tekinolosi matua, e mafai ona lava mea mataʻina mo le faalauiloaina vave o fale prefabricated.Ae ui i lea, mai se vaaiga umi, o le gafatia tele o le fausaga uʻamea o loʻo faʻamoemoeina e sili atu i le faʻapotopotoga-ituaiga sima fausaga, avea ma autu fou o le alamanuia.

 

O le fale faʻapipiʻi, o loʻo i ai le malosi e tuʻufaʻatasia ai le filifili uma o pisinisi, o le a taʻimua

O le tauvaga autu o le atinaʻe faʻapotopotoga i le lumanaʻi o le a mafai ona tuʻufaʻatasia le filifili pisinisi atoa o le fale faʻapipiʻi, e aofia ai le mamanu ma le atinaʻeina, faʻatautaia o filifili, pulega faufale, ma faʻaogaina le faʻaogaina o tekonolosi e faʻafesoʻotaʻi i latou i le faasologa.Ole faiga fa'avae e tasi ole faufale faufale fa'aleaganu'u o le a suitulaga ile fa'atauga fa'atau ma le fa'atulagaina o galuega fa'atino.

Tekinolosi Platform ma systematization o le faavae o le pulega o galuega faatino.Faatasi ai ma le fesoasoani a tekinolosi maualuga ma fou, o le a atiina ae le polokalama ma meafaigaluega o le mamanu ma le fausiaina, le lelei o le mamanu, sapalai filifili ma le fausiaina o le a faaleleia atili, le tuufaatasia o fanua e tolu o le a atili faamalosia, ma le tuufaatasia o mamanu, tuʻuina atu, gaioiga ma faʻapotopotoga o le a faʻataunuʻuina.

Mamanu Fuafuaga Fou: ose paleni i le va o le fa'avasegaina ma le ta'ito'atasi.E pei o poloka faufale, o vaega fa'apitoa fa'apotopotoga-ituaiga ua mamanuina i se auala fa'apitoa.

Malosi sapalai sapalai filifili lalolagi sefe tau meafaitino.Fa'atasi le pili o meafaitino mo galuega faufale uma, tu'ufa'atasia ni oka laiti i oka tetele, fa'aitiitia le tau o feso'ota'iga ma le tele o fa'atau oloa.

Faiga faʻapitoa faʻapitoa ma lelei faʻapotopotoga, faʻamaeʻaina vave ma maualuga le galuega.Fa'alelei le fuafuaga faufale a'o le'i faia, ma fa'amae'a le galuega fa'apotopotoga i le sa'o ma le maopoopo e tusa ai ma le fuafuaga fa'avae i le nofoaga faufale.

 

O le fa'atonuga o le ulu, o le a fa'ate'a pisinisi laiti

I le maeʻa ai o le 10-tausaga auro o fanua faʻatau fale, o loʻo feagai le pisinisi faufale i se taamilosaga fou o suiga tau pisinisi.Talu mai le 2020, o le malosi malosi o le suiga o le fale faufale ua faʻamalosia, faʻatasi ma le manaʻoga maketi, o le televave o le atinaʻeina o le ituaiga faʻapotopotoga i le 2021 o se faʻaiuga ua leva.E le gata i lea, faatasi ai ma le faʻamalosia atili o le Vaega o Alamanuia, o pisinisi i le isi 3-5 tausaga o le a faʻafeiloaʻi ai se galu o le reshuffle loloto, e le mafai ona tatalia le suʻega maketi o pisinisi laiti ma feololo o le a faʻaumatia, o le a faʻalauteleina le pisinisi. i le ulu.

I tausaga talu ai nei, o loʻo matou suʻesuʻeina auala e atiaʻe ai fale faufale muamua, faʻatasi ai ma le sini ma le faʻatonuga o le faʻaleleia atili o le lelei o oloa ma gafatia faʻapisinisi.I le loloto o le reshuffle alamanuia i aso nei, na o se malamalama manino o le tulaga, mautu le taitaiga muamua, faalauiloaina mausali ma faaleleia le malosi atoa o pisinisi, e faamautu ai le saoasaoa o taimi sili atu tauvaga.


Taimi meli: Feb-15-2022