За нас

Профил на компанијата

Ningbo Saixin Magnetic Technology Co., Ltd.е изведен од Ningbo Solution Magnet Co., Ltd. која е основана во 2008 година. Нашата компанија се наоѓа во Ningbo, југоисточен крајбрежен град со наслов на производствен капитал во Кина.Од меѓународниот аеродром Нингбо Лише е оддалечен само 2 километри.Како прв професионален производител на готови бетонски производи за магнетно фиксирање во Кина, нашата компанија има зрел тим за истражување и развој и напредна опрема за производство во целосен обем.Ние се ангажираме во обезбедување на целосни решенија за магнетно прицврстување за префабрикувана бетонска индустрија за да ја подобриме ефикасноста на производството и да ја намалиме рачната работа за фабриките за готови бетони низ целиот свет.

Нашата компанија е специјализирана за производство на магнетна кутија и адаптер за затворање од брендот SAIXIN, магнетна ролетна, магнетна бразда и готови бетонски вградени делови магнетни тела.Имаме силна техничка сила, одличен квалитет на производот, многу од нашите производи се добиени со кинески национални патенти.Досега, нашите клиенти се раширија низ целиот Блиски Исток, Австралија, Русија и Југоисточна Азија итн. Домашната продажна мрежа покрива повеќе од 30 градови и провинции, ние обезбедуваме професионални приспособени производи и услуги за речиси 1000 фабрики за готови бетони во дома и во странство.Нашите клиенти ги вклучуваат China Construction Science & Technology Co., Ltd., Changsha Broad Homes Industrial Group Co., Ltd., Zhongtian Group, Wuhan San mu he Sen, Hualin Green Construction и многу други големи префабрикувани бетонски градежни претпријатија.Како единствен член на Кинеската асоцијација за производи за бетон и цемент (CCPA) од индустријата за магнетно прицврстување, нашата компанија доби многу интервјуа со авторитетни медиуми како што се економскиот канал Жеџијанг и мрежата за монтажни градежни работи (www.precast.com.cn) и освои високи пофалби од пазарот.

Обиколка на фабриката Саиксин

Квалитет и развој

Дизајнираме и произведуваме магнети за затворање и магнетни склопови за готови бетон од 2008 година. Имаме богато искуство во оваа област и имаме висок стандард за квалитет.Снабдуваме производи со висок квалитет, но со конкурентна цена во споредба со Германија или други брендови.Нашите клиенти се насекаде низ светот, особено од Блискиот Исток, Австралија, Јужна Америка, Русија и Југоисточна Азија каде што монтажната конструкција брзо се развива.

Заедно со развојот на индустријализацијата на градежништвото во многу земји во развој, магнетните тела во индустријата за компјутери се широко признати и се применуваат во производството, користејќи ја нашата експертиза за магнетни компоненти и искуството за поддршка на монтажна градежна индустрија, веќе почнавме да служиме бројни познати погони за производство на бетонски елементи.

Конкурентна предност

Обезбедени OEM услуги
Сооднос на извоз: 31% – 40%
Тип на бизнис: Производител, сервис
Сертификат за квалитет: CE, ISO9001, ISO14000, FDA, RoHS
Главни извозни пазари: Северна Америка, Западна Европа, Источна Европа, Јужна Америка, Југоисточна Азија, Источна Азија, Блискиот Исток, Океанија, Африка
Главни купувачи: XL префабрикувани, SANY, CGPV ИНДУСТРИСКИ СИСТЕМ ЗА ГРАДЕЊЕ SDN BHD (Малезија), RoyalMex, Dextra Manufacturing Co.