Makinë prerëse me lazer

Prezantimi i makinave

Ningbo Saixin Magnetic Technology Co, Ltd.ka pajisje profesionale prodhimi, makinë prerëse lazer, mulli, frezë, torno CNC, etj. Fabrika po angazhohet në ofrimin e zgjidhjeve të plota në pajisje magnetike për industrinë e betonit të parafabrikuar.Me makinën e kompletuar të plotë, fabrika mund të sigurojë kohën e dorëzimit me cilësi të lartë.

MAKINË PËR PRERJE LAZER

Madhësia maksimale e prerjes: 2.5mx6m,
Trashësia maksimale e fletës: çelik i butë 35 mm, çelik inox 30 mm, alumini 30 mm

Këto makina janë të njohura për besueshmërinë dhe cilësinë e tyre të shkëlqyer.Preciziteti i lartë siguron tolerancën e produktit.Shpejtësi të larta prerjeje dhe kohë minimale joproduktive deri në kohën e garantuar të dorëzimit.Gama e gjerë e përpunimit bën të mundur përpunimin e pjesës më të madhe të kallëpeve të betonit të parapërgatitur