Ласерска машина за сечење

Вовед на машините

Ningbo Saixin Magnetic Technology Co., Ltd.има професионална опрема за производство, машина за ласерско сечење, мелница, машина за глодање, CNC струг, итн.Со целосната машина, фабриката може да обезбеди време на испорака со висок квалитет.

МАШИНА ЗА ЛАСЕРСКО СЕЧЕЊЕ

максимална големина на сечење: 2,5mx6m,
максимална дебелина на листот: благ челик 35 мм, нерѓосувачки челик 30 мм, алуминиум 30 мм

Овие машини се познати по нивната доверливост и извонреден квалитет.Високата прецизност обезбедува толеранција на производот.Високи брзини на сечење и минимално време на застој до гарантирано време на испорака.Широкиот опсег на обработка овозможува обработка на поголемиот дел од готови бетонски кофражни